Startsida / Inlägg

Tävling: Vinn konsertbiljetter till CunninLynguists!

av Nora Lindkvist
Cunninlynguists1200

Den amerikanska hiphoptrion CunninLynguists släppte nyligen albumet Strange Journey Volume Three, där de valt gäster, låtkoncept och artwork helt i samarbete med sina fans, och i maj kommer de äntligen tillbaka till Sverige. Sen deras första spelning här på Hultsfredsfestivalen 2006 har det blivit en hel rad återbesök med allt från utsålda klubbspelningar till festivaler som Peace & Love och Malmöfestivalen.

Den 14:e maj spelar de på Nalen i Stockholm och den 16:e maj på KB i Malmö.

Nu har du chansen att vinna biljetter för dig och en kompis till någon av spelningarna! Allt du behöver göra är att svara på frågan:

Hur långt är CunninLynguists senaste album Strange Journey Volume Three?  (spelllängden på hela plattan)

Skicka svaret på frågan tillsammans med en motivering på varför just du ska vinna + kontaktuppgifter till tavla@wimpmusic.com. Skriv även om du vill gå på spelningen i Stockholm eller i Malmö. Lycka till!

OBS! I Stockholm är det 18-årsgräns på spelningen och i Malmö är det 13-årsgräns.

Tävlingsregler: 1. Arrangör. Tävlingen arrangeras av WiMP i samarbete med Bad Taste Events.  2. Vem kan vara med? Tävlingen är öppen för alla. Anställda inom Bad Taste Events, WiMP Music AB och dotterbolag och deras familjer får inte delta i tävlingen. 3. Tävlingsperiod: Tävlingen avslutas den 8 maj. 4. Vinnare. Vinnarna utses av en jury efter tävlingens slut och kontaktas. 5. Priser. Biljetter till CunninLynguists konsert i Stockholm eller Malmö. Priset kan inte bytas mot kontanter. Boende i eller resa till och från Stockholm/Malmö ingår ej. 6. Tryckfel, oavsiktliga missförstånd och förändringar. WiMP och andra partners i denna tävling ansvarar inte för eventuella tryckfel eller andra fel i samband med tävlingen.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB