Startsida / Inlägg

Videopremiär: Bob Village – Pug Life

av Nora Lindkvist
bobvillage_magazine

Idag har vi på WiMP glädjen att tillsammans med Aftonbladet TV kunna premiära videon till singeln ”Pug Life” från hiphopprojektet Bob Village. Gruppen som funnits sedan 2009 släppte sin debut-EP 2012, och har sedan dess jobbat stenhårt med sitt debutalbum. Här får vi en första försmak på hur det kommer låta, med den sköna titelspåret som här iscensatts med en stad som rör sig i allt mer uppspeedat tempo.

Se videon till ”Pug Life här”.

Bob Village startade sitt musikaliska upptåg i en smutsig källare, i en trött förort strax utanför Göteborg. Med en fast beslutsamhet att göra något eget började gruppen sakta men självsäkert röra sig mot innerstan. Väl där mottogs de väl av flera etablerade artister vilket i sin tur ledde till nya samarbeten.

2012 släppte Bob Village EP:n ”Sen till premiären”. Samtidigt har de också hunnit med att starta kollektivet The Order som huserar artisterna Ozone Fukkaz, Sick Art, Ledr P (Palestine), Beatslingers, Nimway och DJ Neno med vilka dom spelat flitigt med runt om i landet och dessutom släppt mixtapen KVEA (KundeVartEttAlbum).

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB