Startsida / Inlägg

Vinn Jays-hörlurar signerade av Tove Styrke

av Felizia Uggla
Tove (1)

Den singelakutella Tove Styrke höjs till skyarna av fans, musikskribenter och bloggare. ”Even If I’m Loud It Doesn’t Mean I’m Talking To You” är den långa titeln på  det första smakprovet på artistens nya sound. Låten är producerad av Calle Ask och Johan T Karlsson (Familjen) och den har blivit jämförd med bland andra The Ting Tings.

Tillsammans med Sony Music och Jays tävlar vi nu ut ett Tove Styrke-paket: Tove Styrke-vinyl, Jays-hörlurar signerade av Tove Styrke, WiMP-konto och tygpåse. För att tävla ska du svara på frågan: Vad är titeln på Tove Styrkes första album? Skicka svar på frågan + en motivering till varför just du ska vinna till tavla@wimpmusic.com.

Tävlingsregler: 1. Arrangör. Tävlingen arrangeras av WiMP i samarbete med Jays och Sony Music.  2. Vem kan vara med? Tävlingen är öppen för alla. Anställda inom Jays, Sony Music, WiMP Music AB och dotterbolag och deras familjer får inte delta i tävlingen. 3. Tävlingsperiod: Tävlingen avslutas den 13 juni. 4. Vinnare. Vinnarna utses av en jury efter tävlingens slut och kontaktas. 5. Priser. 1:a pris: Tove Styrke-vinyl, Jays-hörlurar signerade av Tove Styrke, WiMP-konto och tygpåse. 2:a- 3:dje pris: Jays-hörlurar signerade av Tove Styrke, WiMP-konto och tygpåse. Priset kan inte bytas mot kontanter. 6. Tryckfel, oavsiktliga missförstånd och förändringar. WiMP och andra partners i denna tävling ansvarar inte för eventuella tryckfel eller andra fel i samband med tävlingen.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB