Startsida / Inlägg

Vinner – men med liten marginal

av Steven-Lee

Hejsan!

Fortsatt vattentunt utbud och precis som igår, är det läge att hålla nere insatserna.

Anderlecht har underpresterat en aning, men insatsen senast borta mot Club Brugge var kanske lagets bästa för säsongen. Nu tror de flesta att det var ”vändningen” och att man bara kommer köra över Lokeren. Jag är inte helt säker. Bra chans, såklart, men det är ingen enkel uppgift. Har övertag H2H mot Lokeren, men det har ofta varit resultatmässigt jämna matcher de senaste säsongerna. Kan glädja sig åt att få tillbaka Kara, men det mesta tyder på att man tvingas undvara Andy Najar. Mittfältsavbräck.

Lokeren har det dock ännu jobbigare på mittfältet – tränaren Georges Leekens får försöka hitta på någon nödlösning, i frånvaron av avstängde lagkaptenen Killian Overmiere. Underlättar inte heller att man dras med skador in the middle of the park. Koen Persoons ser ut att bli borta i flera veckor. På plussidan så ska det nämnas att man har fått två dagars längre tid till återhämtning jämfört med Anderlecht.

Fördel Anderlecht – men ingen promenadseger?

Vinner med uddamålet (1–0, 2–1, 3–2 osv)…Odds: 3,60.

***

 • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
 • Sportchef: Patric Hamsch
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori, Patric Hamsch
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB