Startsida / Inlägg

Hoppas på mål

av Fredrik Jönsson

Ett rätt och ett fel. Jag lärde mig dock något av Slovakien inför fortsättningen.

Det är svårt att komma med motiveringar för många mål då alla lag vet att det finns goda chanser att kryssa sig igenom gruppspelet och ändå nå slutspel då fyra lag tar sig vidare om de slutar på tredjeplats.

Två lag som har haft ett tufft gruppspel är Tjeckien och Turkiet. Jag inbillar mig dock att båda ser en möjlighet att ta en trepoängare och gå vidare – trots två dåliga resultat än så länge. Därför hoppas jag på att båda lagen gå för det. Men det har man ju hoppats på i många matcher och blivit besviken.

Jag spelar ö2 mål asian till 1,85. Det betyder pengarna tillbaka vid två mål och vinst vid minst tre.

Ukraina är utslaget och kan spela avslappnat. Laget är också bra på omställningar. Polen går förmodligen vidare som tvåa i gruppen vid kryss då Tyskland ska vinna mot Nordirland. Men jag hoppas att det polska landslaget går för tre poäng.

Milik kommer ofta till möjligheter – trots att han snubblar i avgörande läge. Plus att Robert Lewandowski måste vakna någon gång.

Jag tycker att det är värt att lägga en slant på ö2 mål asian till 1,95. Inte bara för Polens offensiv, utan även för att Ukraina har Konoplyanka och Jarmolenko framåt. De har haft chanser i EM, nu gäller det bara att få utdelning.

Vad spelar ni? Kommenterar nedan!

 • Tjänstgörande sportredaktör: Kristoffer Elisson Snygg
 • Sportchef: Patric Hamsch
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori, Patric Hamsch
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB