Startsida / Inlägg

Hörnor för Slovakien

av Fredrik Jönsson

EM har varit svårt att läsa. Inget snack om den saken. Det har man sett lite överallt på sociala medier.

Ska inte låta bitter. Nya tag i kväll.

Slovakien-England och Ryssland-Wales i kväll. Det engelska landslaget leder gruppen och det kan räcka med en poäng för att vinna gruppen. Enligt engelska tidningar blir det en del ändringar, medan Slovakien ser ut att spela med samma lag.

England har vunnit hörnmatcherna mot både Ryssland och Wales, 6-4 och 9-3. Nu ställs de mot ett Slovakien som inte kan känna sig helt säkra om det blir tvåa eller trea. Plus att de har chansen att ta hem gruppen vid seger.

Hörnlinan för Slovakien ligger på ö3,5 hörnor och finns till 1,90. Jag hugger den direkt.

Jag tycker att Ryssland har varit bleka i EM. Nu väntar ett Wales som har imponerat stundtals. Men framförallt så har de Gareth Bale. Jag väljer att hugga Wales asian 0.0 då jag inte tror att de förlorar mot det ryska landslaget.

Wales är tvåa i gruppen och det borde räcka med en poäng för att ta sig vidare. Sen kan jag verkligen se Bale kontra in ett mål när ryssarna släpper handbromsen och bjuder på ytor. Wales asian 0.0 finns till 2,075. Om det blir oavgjort får vi pengarna tillbaka.

Kom igen nu!

Vad spelar ni? Kommenterar nedan!

 • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
 • Sportchef: Patric Hamsch
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori, Patric Hamsch
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB