Startsida / Inlägg

Specialspel

av Steven-Lee

Hejsan!

Många tunga Champions League-favoriter idag…Men där håller jag mig undan.

Stor underhållning att vänta på Stamford Bridge.

Roma har inlett bra i Serie A, med 5–0–2. Men det räcker ändå bara till en femteplats, då flera andra lag öppnat ännu bättre. Oroväckande är att dom två förlusterna har kommit mot toppkonkurrenter. Fyra poäng efter två spelade CL-matcher får väl ses som godkänt, men inte övertygat fullt ut. Ytterst nära poängförlust senast mot Karabach (hade en nick tätt utanför precis i slutet). Betydligt tuffare uppgift nu. Det finns gott om offensiv kraft, men i en match som denna så ligger störst fokus på att sätta defensiven.
Skadade/osäkra: Patrik Schick, Gregoire Defrel och Kostas Manolas.

Chelsea kommer från en ”chockförlust” mot Crystal Palace (som innan dess var både mållöst och poänglöst). Kändes som det var en mix av underskattning och otur, från Chelseas sida. Räknar med en kraftigt förbättrad insats ikväll och Antonio Conte har nu fler alternativ.
Alvaro Morata har kunnat träna för fullt i tre dagar och med tanke på att man till och med övervägde att spela honom i helgen, så kan vi väntas oss att se Morata i kvällens startelva. Är alltid ett hot framåt och för att vara anfallare så drar han på sig ovanligt mycket frisparkar – och går gärna in tufft i duellerna. Har dessutom ett litet extra horn i sidan på Roma, efter sin tid i Juventus.

Går in på Unibets Spelarspecialer och synar Morata gör mål + får varning, odds: 5,50.

***
Hur spelar ni idag?
Surra på som vanligt!

 • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
 • Sportchef: Patric Hamsch
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori, Patric Hamsch
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB