Startsida / Inlägg

Nytt försök i Superligaen

av Marcus Källberg

Hejsan!

Tyvärr nöjde sig AaB och Vendsyssel med ett mål vardera igår och mitt överspel gick om intet. I tidningen satt dock Nantes som drag till fina 3,71 och natten mot onsdag levererade både NY Islanders (2,50) och överspelet i Columbus–Tampa Bay (2,45). I dag gör jag ett nytt försök i Superligaen där det är bra betalt på ett formstarkt Esbjerg.

Esbjerg svarade för en stark insats senast då man vände till en förtjänt vinst borta mot FC Nordsjälland och lagets form är bättre än vad dess resultatrad påvisar. Hemma på Blue Water Arena har man varit pålitligt hela säsongen och där har laget endast en förlust på de tio senaste matcherna. Viktige backen Jesper Lauridsen är tillbaka efter avstängning och inga nya skador stör.

Bröndby har också visat bra form på slutet. Man hade väl så mycket av både spel och chanser och var värt poäng i derbyt mot FCK senast. Den urladdningen kan dock sätta sina spår nu och laget ska hur som helst inte vara klar favorit här.

En öppen match där jag håller ett form- och hemmastarkt Esbjerg som favorit och höga 3,30ettan hos Bwin är klart intressant.

/Källberg

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Patric Hamsch
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB