Startsida / Inlägg

Superettan

av Marcus Källberg

Hejsan!

Esbjerg tog en knapp men fullt rättvist seger mot Bröndby till fina 3,30 igår. Dagens bästa spelvärde tycker jag finns i Superettan där GAIS har gjorts till för stor favorit.

Brage har inlett säsongen starkt med sju poäng på tre matcher. Laget spelade riktigt bra i en välförtjänt seger mot Halmstad senast och där man effektivt tog tillvara på sina lägen samtidigt som den stabila defensiven i princip bara släppte till en klar chans på 90 minuter.

GAIS har också öppnat säsongen bra. Man hade i och för sig marginalerna med sig mot Brommapojkarna men å andra sidan var laget värt mer hemma mot Öster näst senast. På skadelistan finns Alexander Angelin, Milos Andelkovic och Niklas Olsson och den sistnämnde som utgick mot Öster förväntas att bli borta ytterligare några veckor.

GAIS är som sagt bra i år men jag tycker ändå att laget är för stor favorit här. Brage har imponerat mer på mig hittills och jag tror att dagens matchbild på Bravida Arena kommer att passa dalmasarna ganska bra. Ett öppet möte där jag håller Brage som knapp favorit och även om oddset på tvåan har sänkts något så tycker jag att 3,70 hos Unibet fortfarande är spelvärt.

I morgon är Steven-Lee tillbaka på sin post igen efter en kortare Cypern-sejour och jag vill passa på att önska alla läsare av bloggen en Glad Påsk!

/Källberg

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Patric Hamsch
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB