Startsida / Inlägg

Feng shui-hemmet.

av Zandra Lundberg

Som bestämt var det feng shui-rensning i hemmet i lördags. Allt gammalt åkte ner i sopsäckar och ska hämtas av Myrorna. Kvar finns bara det allra viktigaste+en ny pelargon.

unnamed-1

Nästan alla böcker rensades ur. När vi började dignade bokhyllan av böcker. Nu har jag bara sparat de jag tycker allra mest om och som jag vet att jag kommer att vilja bläddra i och läsa om. Det ekade nästan öde i bokhyllan så då kom skylten jag fick av mamma när vi var på Åland väl till pass. Jag älskar den. Hade någon sagt till mig för ett år sedan att jag skulle ta in en sådan där skylt i mitt hem hade jag bett den personen göra en sinnesundersökning, men livet förändras rätt snabbt ibland.

unnamed-2

Garderoben har varit en ganska ledsam syn, men nu finns det till och med tomma hyllplan! Fy fan vad skönt det känns att göra sig av med kläder som inte har någonting att göra med mig som person längre. Jag var väldigt hård i den här utrensningen, fanns det bara en minsta tvekan att behålla ett plagg så kastade jag det.

unnamed-3

Sedan gick jag till blomaffärn och köpte en ljusrosa pelargon. Och allt kändes så rent och tomt och det är lite, lite lättare att leva.

Follow on Bloglovin
 • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén & Joakim Ottosson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB