Startsida / Inlägg

Yinyoga-app.

av Zandra Lundberg
bild

Jag blev så fruktansvärt glad i går när jag hittade en yinyoga-app. För mig som är rätt stel i baksida lår och rygg så är yinyoga verkligen jättebra hemmagöra. Samtidigt stillar det rastlöshet och oro. Jag har boken ”Vila dig i form med yinyoga” och tycker verkligen jättemycket om den, men med den här appen blir det nästan som en riktig yogaklass.

Magdalena Mecweld guidar genom de olika positionerna. I appen går det att välja olika pass så som till exempel ”Rygghelare”, ”Detox och energi”, ”Efter löpning”, ”Sömnproblem”. De är mellan 10 minuter till över en timme långa. När jag kom hem i går gjorde jag passet ”Lätt & mjukt” (20 minuter).

Christian kom in genom dörren och stirrade på mig när jag låg i barnet med stöd och jag kom på mig själv lite med vad jag faktiskt höll på med och tänkte att så här nära mormors avslappningskassetter har jag nog aldrig varit.

bild-2

bild-3Appen kostade 75 kronor och det är mer än vad jag någonsin har betalt för en app. Å andra sidan kostar det 180 kronor att gå på en yinyogaklass med Magdalena i Stockholm så på så vis är det ju ett riktigt kap!

Follow on Bloglovin
 • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB