Startsida / Inlägg

Awekened man.

av Zandra Lundberg

Jag tittar på det här klippet en-två gånger om dagen nu. Har länkat till det förut någon gång, men återupptäcker det lite då och då och hittar nya saker som tilltalar mig. Just nu är det de här resonemangen/citaten jag fastnar för.

”Anything that we’re describing through science, we’re describing through the prism of the five limited senses. Our eyes can only see between infrared light and ultraviolet light. There’s light bouncing around everywhere. Our ears can only here a tiny decibel range, can’t here the noise of a dog whistle, can’t hear any high pitched frequency sounds. Isn’t it likely then that there are other vibrations, frequencies, energies, consciousness, moving through the universe?”

”I think it’s difficult these days with religion getting such a rough ride, the Pope resigning, bloody terrorism and nonsense, it’s difficult to find that access to spirituality but we are by our nature spiritual people. If we don’t have access to spirituality, we suffer as individuals and society suffers.”

”What I say is that we’re basically all right human beings. Whenever there’s a disaster or an accident, people’s impulse is to help one another.”

Follow on Bloglovin
 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Emelie Perdomo
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB