Tack för det här transferfönstret!

Transferfönstret januari 2018 är stängt och därmed kan världens hårdast arbetande yrkeskategori äntligen ta lite ledigt. Vi tänker förstås på fotbollsklubbarnas videoavdelningar.

För är det någonting som verkligen ringat in januarifönstret är det trots allt videopresentationerna. Därför känns det också lämpligt att bloggens sista inlägg för säsongen får bli en euforisk djupdykning i de geniala, banala, imponerande och ibland bara rent löjliga rörliga aviseringar av nyförvärv vi bjudits på.

Bloggen lämnar er med det här axplocket och ett gigantiskt tack för den här säsongen! Tack för alla kommentarer i bloggen, alla frågor till podden och allt engagemang kring tv-sändningen. Det är en ynnest att få följa silly season tillsammans med er. Tack!

(PS. Det finns snart ett rykande färskt avsnitt av Sillypodden att tillgå också.)

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier