Tack för det här transferfönstret!

Transferfönstret januari 2018 är stängt och därmed kan världens hårdast arbetande yrkeskategori äntligen ta lite ledigt. Vi tänker förstås på fotbollsklubbarnas videoavdelningar.

För är det någonting som verkligen ringat in januarifönstret är det trots allt videopresentationerna. Därför känns det också lämpligt att bloggens sista inlägg för säsongen får bli en euforisk djupdykning i de geniala, banala, imponerande och ibland bara rent löjliga rörliga aviseringar av nyförvärv vi bjudits på.

Bloggen lämnar er med det här axplocket och ett gigantiskt tack för den här säsongen! Tack för alla kommentarer i bloggen, alla frågor till podden och allt engagemang kring tv-sändningen. Det är en ynnest att få följa silly season tillsammans med er. Tack!

(PS. Det finns snart ett rykande färskt avsnitt av Sillypodden att tillgå också.)

 

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier