Startsida / Inlägg

The Run

av Amanda Schulman

Nu ska jag berätta varför vi var ute och sprang förra veckan. Vi ska springa ett lopp i juni! Kan ni förstå det? Jag har aldrig sprungit en meter och nu ska jag kunna springa en mil – i terräng. Det är nämligen Hannahs man som har startat det här loppet så nu finns det inga bortförklaringar som håller.

Det jag tänkte fråga er är om ni vill springa det här loppet med oss? Vi kommer att träna med en löpexpert och sedan lära er hur man ska springa rätt. Vi kommer att redovisa allt vi gör så att ni kan hänga på. Och var inte rädda för vi är fruktansvärt dåliga. Ni kommer att skratta.

Men det här ska bli kul! Signa upp er HÄR nu! Beach 2012 är kirrat!

Lite såhär kommer jag se ut när jag gör mitt segerhopp efter att ha vunnit loppet!

 

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Jennifer Snårbacka, Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB