Startsida / Inlägg

Vad ska man göra?

av Amanda Schulman

Igår var jag inne i en hälsokostaffär och såg alla pillerburkar som stod uppraddade på hyllorna. Jag frågade kvinnan som jobbade där om hon kunde rekommendera något som kunde stärka mitt immunförsvar under vinterhalvåret då min dotter släpar hem alla dagissjukdomar. – Javisst, sa hon.

– Den här, den här den här och den här som kan kompletteras med den här otroooliga juicen som du ska dricka en shot av varje morgon och även det här pulvret som du gör en shake av.

Det hela lät helt fantastiskt och nästan livsviktigt för att jag skulle överleva vintern. Allt det där vill jag ge min kropp, tänkte jag.

Det var bara priset då. 2138 kr. Jag fick kalla fötter och sa att jag skulle komma tillbaka senare.

Och nu frågar jag er. Hjälper alla dessa preparat? Eller är det som jag tänker ibland, precis tvärtom, att det är alla dessa vitaminer i tablettform som kommer att ge en cancer en dag. Kan vi inte reda ut det här nu?

 • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Joakim Ottosson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB