Startsida / Inlägg

Här är mitt kylskåp/ Söndagsmiddag

av Amanda Schulman

Ni tittar väl på Mästerkocken va? Man älskar ju när de får en rad ingredienser att hitta på något med. Så jag tänkte att den leken passar utmärkt för årets typ fattigaste dag. Ni hjälper väl mig?

Här är mitt kylskåp:

Och här är de ingredienser som jag tog ut som var mest spännande. Parmaskinka, karl-johansvamp, chevre, parmesan, grädde, creme fraiche, ruccola, vitlök, gul lök, sparris och ägg. Tänk då också på att jag har alla fonder, kryddor, ris och pasta. Och om det skulle vara så att ni sitter in på ett superrecept så kan jag tänka mig att gå ner till affären och köpa en ingrediens till.

Hit me!

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB