Startsida / Inlägg

Kyckling med Karl-johansvampgräddsås

av Amanda Schulman

Först skar jag kycklingfilén på mitten och kryddade, skvätte på olivolja och la i en parmaskinkaskiva.

f

Sedan fräste jag svampen utan någonting alls

 

Jag la svampen på en tallrik och stekte löken och vitlöken i olivolja tills att den var genomskinlig.

 

Jag la även löken på tallriken och stekte kycklingen i olivolja och lite smör

 

Sedan la jag tillbaka allt

 

Och hällde i grädde, soja och en skvätt kycklingfond

 

s

Jag kokade pasta och gjorde sallad.

 

Alex sa att det var ”som på restaurang” vilket jag tror är lika med supergott! Om ni undrar varför han ser lite ”mör” ut så är det därför att han bastade och somnade därefter i soffan för att efter en timme vakna upp och äta. Charlie tyckte också om det. Om ni tittar riktigt noga så ser ni en liten hand på kylskåpsdörren. Hon letar efter Hello Kittyglass för den perfekta avslutningen på en perfekt middag.

  • Tjänstgörande redaktörer: Hans Österman och Wayne Seretis
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB