Startsida / Inlägg

Hur ofta har ni barnvakt?

av Amanda Schulman

Vi fick lära oss en bra grej angående barnvakt en gång. För att klara av att vara en bra förälder och en bra partner så ska man vara utan barnen en gång i veckan, en helg i månaden och en vecka om året. Inte nödvändigtvis båda föräldrarna samtidigt då.

Jag tycker att det där är svårt. Det är verkligen superhärligt att ha barnvakt, men jag mår inte bra av att vara borta för mycket. Jag är aldrig borta på vardagar till exempel, men vi försöker väl gå bort eller ut på krogen ungefär varannan helg.

Vi är extremt dåliga på att resa bort utan barn. Vi har varit borta en helg från Charlie på två och halvt år, alltså två nätter och då har vi längtat ihjäl oss. Och den där resan till NY som vi så länge velat göra har vi lagt ner nu. Det skulle innebära fyra nätter från Charlie och det är inte möjligt. Om tio år kanske.

Är vi blödiga eller är ni likadana? Hur ofta har ni barnvakt?

Jag bjuder på lite bilder från helgens barnfria kväll

 

 • Tjänstgörande redaktör: Mikael Hedmark, Sebastian Laneby
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB