Startsida / Inlägg

Bastu för livet

av Amanda Schulman

 

Ligger i soffan och läser det nya numret av Damernas värld, som för övrigt är ett mycket bra nummer. Där står det om hur bastandet påverkar oss. Vilken fin läsning det var för en sån som jag. Bastu verkar vara välgörande på så många sett. Minskar stress och oro, förbättrar sämnen, bra för hjärtat och immunförsvaret och dessutom otroligt bra för huden.

Jag är inte ett dugg förvånad. Vår bastu är det bästa som har hänt oss. Det känns som om jag har tränat när jag har bastat, men med ett lugn i kroppen som jag inte får någon annanstans. Och jag känner mig så ren. Ren i alla porer.

Om jag blir hundra år gammal så kommer det att vara för allt bastande, det är jag säker på.

 • Tjänstgörande redaktörer: Mattias Kling, Daniel Nilsson och Hanna Lindström
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB