Startsida / Inlägg

A dream come true

av Amanda Schulman

Ni fattar inte hur länge jag har velat ha glasögon. När jag var mindre ville jag ha kryckor, tandställning och bandage också, men det vill jag inte längre.

Nu vill jag bara ha glasögon och har varit nära på att köpa många par, men varje gång jag provat ut några jag gillar så har jag ångrat mig när jag sett prislappen som legat över säkert fyra tusen kronor. Det är inte riktigt vad man vill betala när man inte ens har synfel.

Så ni kan förstå hur glad jag blev nu när mina vänner Elisabeth och Nicole har startat ett bolag som gör snygga och billiga (298kr) glasögon.  Äntligen får jag känna mig sådär het som man faktiskt gör i glasögon. Jag känner mig som en annan person. En väldigt viktig sådan.

Gå in här och titta. Mina heter Truman i turtlefärg från SEEBYUS.

 • Tjänstgörande redaktörer: Mikael Hedmark, Jennifer Snårbacka och Emelie Perdomo
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB