Startsida / Inlägg

Jag tänkte mig inte för

av Amanda Schulman

Jag skrev igår ett inlägg och visade upp mitt kylskåp och undrade vad jag skulle laga såhär på årets fattigaste dag. Jag hade haft inspelning här hemma och hade massor av härlig mat kvar. Jag fick en del skit och nu i efterhand så skrattar jag åt hur dum jag var. Det var som att jag skröt när jag visade upp all härliga råvaror. Jag fattar väl också att det såg lyxigt ut på årets fattigaste dag, men då tänkte jag inte på det.

Så jag tänkte att jag skulle skriva här att det var dumt av mig. Ibland blir det fel. Och nu blev det verkligen det.

 • Tjänstgörande redaktörer: Mikael Hedmark, Sebastian Laneby och Rebecka Rakell
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB