Startsida / Inlägg

Nu tar vi helg!

av Amanda Schulman

Jag sitter här på kontoret och längtar efter min familj. Jag ska njuta av Alex och Charlie varenda sekund den här helgen. Jag vill åka nu och fylla bilen med god mat, vackra blommor och sedan åka hem och tända alla ljus i hela lägenheten efter att jag både stängt och låst dörren. Sedan vill jag bada, basta, äta och sova med mina älsklingar. Nu tar vi helg hörni!

 • Tjänstgörande redaktör: Sandra Christensen, Alex Rodriguez, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB