Startsida / Inlägg

Så ren som möjligt

av Amanda Schulman

Nu har jag bastat och skrubbat bort helgen. Jag gick in i bastun och satt där ett tag tills att jag började småsvettas. Då gick jag ut och smörjde in ansiktet med kaffesump och honung och håret med olivolja. Sedan satt jag i bastun ett tag till. Innan jag duschade skrubbade jag hela kroppen med kaffesumpsgeggan.

Nu känner jag mig så ren och mjuk. Jag går verkligen igång på sådana här kurer. Om jag inte minns fel så är det en bloggläsare som tipsat om den masken. Har ni fler såna renande och helande masker, hemmagjorda eller köpta SÅ SÄG!

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB