Startsida / Inlägg

En hyllning till alla som kommenterar

av Amanda Schulman

Jag vill bara säga att jag är så glad över alla som kommenterar här på bloggen. Jag vill att ni ska veta att jag läser varenda kommentar som ni skriver. Däremot så är jag hemskt dålig på att svara på dem. Jag ska bli bättre på det. En bloggare är ingenting utan kommentatorerna. Och en del av er skriver bättre och mer intressant än det jag skriver. Så det här är ett arbete vi göra tillsammans och därför vill jag bara slänga en kyss med lite för mycket läppglans till er så här på måndagsmorgonen!

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Tobias Johannesson, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB