Startsida / Inlägg

När jag försökte lyfta mig själv live

av Amanda Schulman

När jag gör något roligt på helgen så händer alltid samma sak. Mina ögon svullnar igen lagom till måndagsmorgonen. Det är inte min snygg-dag om man säger så.

Och olyckligt nog så skulle vi ta pressbilder i måndags morse och visa upp våra fina Ellos-kläder. Jag kände redan i sminket att det här kan gå riktigt illa och framför kameran blev det värre. Sminket sögs in och försvann och så fort jag slappnade av så såg det ut som att jag blundade. När jag fick bilderna så förstod jag att jag hade försökt lyfta mig själv live. Resultatet av det ser ni här:

Ser ni hur jag kämpar? Jag ser riktigt obehaglig ut.

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB