Startsida / Inlägg

Dagens kläder

av Amanda Schulman

 

Skjorta: Acne

Kjol: Second hand

Skor: Camilla Norrback

Accessoar: Mjäll. Eller jag vet inte om det är det, men Hannah upptäckte idag att jag hade torr hårbotten. Är det för att det är så kallt? Jag har aldrig haft mjäll i hela mitt liv! Nu kan jag inte tänka på något annat. Jag vill bara boka av alla möten och åka hem och sätta på mig en mössa. Usch. Vad ska jag göra? Finns det medel mot torr hårbotten? Och är det samma sak som mjäll? Hjälp!

 • Tjänstgörande redaktörer: Elin Wieslander, Ellen Norberg och Rebecka Rakell
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB