Startsida / Inlägg

Dagens Kläder

av Amanda Schulman

Vad gör man när man inte har någon i huset som kan ta ett kort på en. Jo, man förnedrar sig framför photobooth. Dessa två bilder tog jag för att visa er min nya hårfärg och mina kläder. Jag vet inte vad som blev fel för visst ser det konstigt ut med mitt ben? Som om det inte vore mitt? Men det är det. Och då undrar jag. Är jag väldigt väldigt vig kanske. Ett mysterium.

Tröjklänning: Camilla Norrback

Skor: Köpte i en butik på söder för sju år sedan. Ett av mina bästa vinterköp någonsin.

Hårfärg: Jag kallar den glammig chokladfärg med en twist. Jag vet inte om älskade Steve på YOU kallar det vid samma namn.

 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning, Tobias Johannesson, Rebecka Rakell
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB