Startsida / Inlägg

Positiv stress

av Amanda Schulman

Jag är trött, sliten och tömd, men på ett bra sätt. Vi hade inspelning igår och det var så roligt. Kan vara därför jag mår som jag gör. Pär Lernström och Hanna Hellquist, vilka underbara människor. Vi pratade om lycka och olycka och en del och om vad vi tycker om varandra. Och vi glömde helt bort att det var kameror där, så det var precis som det ska vara. Väldigt kul.

Nu ska jag jobba i två timmar och vet ni vad jag ska göra sen? Jag ska gå till frisören!!!! Jag älskar att gå till frisören! Det är så mycket mer än en ny hårfärg. Det är som att få en andra chans. Ladda batterierna. Fylla på med lycka. Bli ren. Ny. Precis vad jag behöver idag.

Jag tänkte på det i morse att jag vid den här tidpunkten igår var väldigt stressad och undrade hur vi skulle få ihop allt innan inspelning. Den känslan är jobbig. Men utan den känslan känner man sig inte nöjd när det är över. Det kanske bara är en positiv stress? Det krävs lite hög puls för att det ska man ska kunna njuta av att det är lugnt sedan. Alltså, semester är inte härligt om man inte erbetar. Samma grej.

Tänk på det nästa gång ni är stressade. Att det kanske måste vara så för att ni ska få belöningen sedan.

Två lyckopiller i mitt kök!

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB