Startsida / Inlägg

Tillbaka med nittiotalets supermodeller!

av Amanda Schulman

Blir man inte glad av det här omslaget? Jag får en känsla av de så otroligt snygga supermodellerna på nittiotalet. Cindy Crawford, Naomi Campbell, Helena Christensen och alla de andra. Visst var det smala, men de var också lite kurviga med byst och midja, ett svallande hår och stora leenden. Det var lite mer av allt och herregud vad mycket mer inspirerad man blev. Den där känslan av att så där vill jag se ut! Jag var på modeveckan och såg en del modeller och det såg ut som att de inte visste hur man skrattade eller åt mat överhuvudtaget. Och inte heller hade det färgat håret. Råttfärgat och tovigt verkade vara en trend. Så titta här och njut.

 • Tjänstgörande redaktör: Matilda Andersson, Nils Höglander, Aleksandra Wojcik
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB