Startsida / Inlägg

Alla hjärtans inget för mig

av Amanda Schulman

Vi har bestämt oss för att inte fira Alla Hjärtans dag. Jag vet inte hur det ska bli trevligt. Ska vi byta blommor? Köpa presenter till varandra? Gå ut på restaurang och sitta med andra par? Nej, usch. Det hela känns mycket påtvingat. Men jag kan säga en sak. Om jag inte hade en man som uppvaktade mig då och då (jag uppvaktar honom också) då skulle jag verkligen ta tillfället i akt. Då skulle jag bli ledsen om han inte ens kunde anstränga sig på Alla Hjärtans dag. Förstår ni vad jag menar?

Jag har varit ihop med killar som inte vet hur man uppvaktar och det är faktiskt tröttsamt. Och snålt. Och då menar jag inte ekonomiskt utan snål i sin personlighet, för det kan man också vara.  Det kan vara en blomma eller frukost på sängen, för allvarligt talat så är det sånt som livar upp när man varit tillsammans ett tag. Tycker jag i alla fall. Jag skulle säga att det är en av de viktigaste delarna i ett förhållande. Efter respekt, tillit och förståelse såklart.

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén, Kristina Jeppsson och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB