Startsida / Inlägg

En helt vanlig måndag

av Amanda Schulman

Jag känner att jag inte levererar just nu. Men det kommer bättre tider, jag lovar. Jag har inget kul att skriva så därför tänkte jag berätta om min dag. Varning för ganska tråkig läsning.

Jag vaknade i morse av att Charlie upprepade kanske en tio gånger, – Mamma, var är pappa? Pappa hade gått tidigare till radion och varje måndag blir lika konstig för Charlie. Hela världen är uppochner när inte BÅDE mamma och pappa ligger bredvid henne i sängen. Hon kommer nämligen in varje natt så vi vaknar alltid tillsammans.

Jag och Charlie gick upp och åt frukost och jag gjorde en dinkelgröt för första gången. Det var inte så gott måste jag tyvärr erkänna. Jag hade äppelmos på, men det bli liksom bara en gegga. Ska köpa nötter eller något annat idag. Vi klädde sedan på oss och gick ner för att leta efter bilen. Vi gick och gick, men hittade den inte. Jag ringde Alex ett tiotal gånger, men han svarade inte för han var ju i sändning. Jag var mycket irriterad. Tillslut ringde han och vi hittade bilen, men jag var på ett jäkla humör. Kallt var det också.

Jag lämnade Charlie och åkte bil till jobbet. Vi började med måndagsmöte som aldrig tog slut. Det blev lunch och vi jag och Hannah mötte upp vår andra syster Amelia för lunch på Urban Deli. Vi åt salciccapasta och rödbetssallad och pratade om Kiwi Riot, dop för barnen, Chanels nya vårnagellack, vårt nya gemensamma projekt, amning och om man får sno namn i familjen. Ganska lättsamt, men väldigt mysigt.

Vi gick tillbaka och nu sitter jag här och skriver detta. Jag ska strax sätta mig i bilen och åka på ett möte. Sedan sak jag hämta Charlie och handla mat. Eller nej, det ska jag faktiskt inte för Alex ska laga överraskningsmåndagmiddag till oss.

Det här var förmiddagen. Jag skriver om eftermiddagen och kvällen ikväll.

 • Tjänstgörande redaktörer: Karl Sigrelius, Mia Carron och Emma Widebäck
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB