Startsida / Inlägg

Och en måndagskväll på det

av Amanda Schulman

Ja, jag åkte och hämtade Charlie efter mötet och åkte hem på en gång. Väl hemma stod Alex och packade upp maten han köpt i köket. Han var mycket nöjd. Jag tappade upp ett bad. Det är min nya grej. Jag duschar inte längre varje morgon, jag duschar eller badar på kvällen istället. Det är helt fantastiskt att göra sig ren efter jobbet så man inte smutsar ner hemmet. Och Charlie blir ren efter dagis. Vi badar, skrubbar oss, bastar och sedan älskar jag att smörja in mig med alla mina krämer och sätta på mig rena mjukiskläder. På morgonen tvättar jag bara av mig, det räcker gott och väl.

När jag och Charlie kom från badet var middagen klar. Och vilken middag sen. Torsk, ägg, räkor, potatis med skirat smör. Det är en annan grej vi har börjar med om ni undrar. Vi ska börja äta mer fisk hemma. Om ni har recept skriv i kommentarsfältet!

Efter middagen la vi oss i soffan. Charlie och Alex läste bok och vet ni vad som hände mig. Jag somnade. Det var så skönt så jag tänkte när Alex väckte mig att jag vill aldrig mer ville vakna. Men nu är jag vaken och kommer säkerligen aldrig mer somna istället. Det blir sent i alla fall.

När jag är färdig med detta blogginlägg ska vi dricka te och kaffe och titta på West wing säsong fyra avsnitt 5.

Det var nog allt.

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Elin Wieslander, Mia Carron och Emma Widebäck
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB