Startsida / Inlägg

Inte så bra på att blogga just nu

av Amanda Schulman

Jag förstår verkligen om ni tycker att jag är världens tråkigaste, för det är jag. Ni får helt enkelt hålla ut. Det kommer att bli bättre, men det kanske tar någon vecka eller så. Jag är inte helt i form efter sjukdomar och allt annat som livet innebär. Jag ville bara säga det om ni undrar.

 • Tjänstgörande redaktörer: Mattias Kling, Tobias Johannesson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB