Startsida / Inlägg

Sovrapport

av Amanda Schulman

Det här är inte klokt. Jag vet att ni kanske inte är så intresserade av hur jag sover, men detta hör till det extrema. För det första så är jag så trött att jag helst skulle vilja sova dygnet runt. Det är mitt normala tillstånd just nu. Igår när jag kom hem somnade jag i soffan vid sju och vaknade vid halv elva. Alex hade försökt väcka mig flera gånger, men jag var liksom inte levande. Jag höll mig uppe i ca en och en halv timme och somnade sedan igen. Vaknade kl. sju av att Charlie väckte mig OCH VAR TRÖTT. Jag är fortfarande trött.

Nu undrar jag såhär. Jag har extremt lågt blodtryck. Jag tror att det är ännu värre denna graviditet. Några gånger per dag är jag nära att tuppa av och måste lägga mig ned. I söndags hände det på golvet på IKEA. Min fråga till er; kan det ha något med saken att göra? Och är det någon som har något tips för lågt blodtryck under graviditeten? Hjälp!

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Love Isakson Svensén och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB