Startsida / Inlägg

God morgon

av Amanda Schulman

Ganska härlig måndag idag ändå. Och vilken debatt det blev igår. Det man kan läsa av alla kommentarer är väl att det är ett mycket hett ämne. Känns som att vi måste ta det vidare. Kanske ett podcast ämne, vad tycker ni?

På tal om graviditet så verkar det som jag gör allt fel den här gången. Igår la jag upp en bild på Carbonara med rå äggula och nu får jag en massa kommentarer på twitter att det är typ det farligaste man kan äta för bebisen i magen. Kan någon lugna mig? Jag har pckså råkat äta kallrökt lax i Påskas. Förstod i helgen att det var ett big no no och jag har även ätit kycklinglever. Men det var i vecka 7. Snälla, säg att det är lugnt?

 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Jenny Åsell och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB