Startsida / Inlägg

En annorlunda Dagens kläder

av Amanda Schulman

Jag har varit på en plåtning för Vecko-Revyn och visar därför upp en bild därifrån. För nu sitter jag i utsmetat rött läppstift efter att ha ätit en leverpastejsmörgås och även spillt hallon över en hel blus med två knappar som fattas. Believe me, ni vill inte se en dagens på den.

Hur som helst så blev jag så nostalgisk av att jobba med Vecko-Revyn. Jag är uppväxt med den tidningen, eller det är vi ju alla i min generation, men det var ju också så att min farmor var chefredaktör när jag var liten och sedan jobbade Hannah där i många år som stylist bland annat. Det var så stort då. Det var det enda som fanns och man kunde liksom inte vänta tills att nästa nummer skulle komma ut.

Och det var så roligt att ha tyll på sig då jag tänker på just tyllkjolar när jag var med Hannah i olika studios på nittiotalet.

Mer tyll åt folket helt enkelt!

 

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Jennifer Snårbacka, Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB