Startsida / Inlägg

Mina värsta utspel hittills i graviditeten

av Amanda Schulman

Tänk pms gånger hundrafemtio. Vi talar galenskap. Så kan det vara i ibland nör man är gravid. Här är min lista på mina värsta utspel hittills. Tänk på att jag inte håller med mig själv om något av detta och det förstår man samma sekund utspelet är över. Tyvärr är det ofta Alex som får ta smällen. Förlåt älskling.

1. När jag i påskas grät för att Alex inte förstod att vi MÅSTE sälja allt vi har och köpa en stuga utanför stan FÖR JAG MÅSTE UT I NATUREN – NU!

2. Jag fick ett utbrott för att Alex inte tänt lampan i köket på morgonen. MÖRKRET GJORDE MIG DEPPIG OCH HELT VANSINNIG!!!

3. När jag i vecka tolv grät för att det inte var någon idé att jag gick till jobbet. Ingen skulle ju vilja se någon som var så groteskt ful som jag var.

4. Jag hade legat ner och mått illa och i ett par dagar och storgrät för att Charlie skulle växa upp med en sådan frånvarande mamma och de här tre dagarna skulle sätta spår i henne som hon skulle lida av för RESTEN AV LIVET.

Så kan det vara. Snälla, bjud på några egna så jag inte får känna mig dum i min ensamhet.

 • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Vilma Stockvall och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB