Startsida / Inlägg

Ha ha ha!

av Amanda Schulman

Nu har jag läst alla era graviditetsutspel och gud vad jag har skrattat. Jag har alltså skrattat högt ensam här hemma. Om ni inte har läst dem, GÖR DET!

Alex är borta och jag ska nu gå och lägga mig med serier på datorn i sängen. Det är lite av en drömsituation för mig. Tror jag i alla fall. Jag längtar alltid efter att ligga ensam i sängen i flera timmar och titta på vad jag vill. Men när jag väl gör det så tröttnar jag efter en kvart. Men jag tappar aldrig hoppet. Nu försöker jag igen.

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB