Startsida / Inlägg

En hårutmaning

av Amanda Schulman

Kommer ni ihåg när alla skulle ha Rachels frisyr i Vänner. Alla inklusive mig tog med sig en bild till frisören. Igår såg jag några avsnitt av New Girl och det enda jag kunde tänka på var hennes hår. Vad är det där för hår? Jag vill ha det! Dock tror jag att det kan bli svårt om det här blir den nya hårtrenden. Inte ens extensions kan göra detta jobb.

 

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB