Startsida / Inlägg

Tre bilder från min dag

av Amanda Schulman

Det är inte klokt. Men vi har kanske bestämt oss för att slå till på både heltäckningsmatta och sänggavel till vårt sovrum. Ni måste förstå att det här är stort för mig. Dels med min hippiebakgrund då vi hade madrasser på skivbackar och kanske en plansch med motivet Demonstrera Mera eller något sådant. Så ordnat som en heltäckningsmatta och sänggavel har jag aldrig sett röken av. Ja, och dels så har jag ett jätteprobem när det kommer till min beslutsångest. Jag kan inte ens välja plommontomater eller cocktailtomater på Ica, hur ska det här gå?

 

Familjen åt burgare på fantastiska de Ville. Den lilla familjen som snart ska bli en till. Vi diskuterade namn och var oerhört långt ifrån varandra. Alltså, vi möttes inte överhuvudtaget.

 

Nails by Charlie. Jag tycker att hon har något. Hon ska precis ge sig på Alex tånaglar.

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB