Startsida / Inlägg

Det är tisdag och jag har en present till er!

av Amanda Schulman

Ni vet den där sajten ni har frågat om som jag brukar handla på. De hörde av sig till mig och undrade om jag vill ge er rabatt. Och det är såklart jag vill. De har så fina kläder och jag har nyss köpt en del plagg där som jag ska visa er. Men på torsdag gäller er rabatt, så jag påminner er en gång till då. Hoppas att ni hittar något fint!

 • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Joakim Ottosson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB