Startsida / Inlägg

Ganska skönt att strunta i Carpe Diem

av Amanda Schulman

Jag är mästare på att tänka att allt ska hända sen. Det kommer alltid bättre tider. Då jag inte har så mycket på jobbet, mer tid, inte förkyld, mer energi, allt som behövs för att göra det lilla extra. Och hinna med att tänka att det är det här som är livet. Ta tillfället i akt och fånga denna dag. Det är verkligen något jag måste jobba med.

Men ibland, som ikväll så tänkte jag på att det är ganska skönt att tänka så. Bara strunta i att man inte är tacksam över allt i just denna stund och tänka mer på allt härligt som ska hända sen. Sen är underbart. Carpe Diem får vänta. I alla fall tills jag inte har så mycket på jobbet…

 • Tjänstgörande redaktör: Mikael Hedmark, Sebastian Laneby
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB