Startsida / Inlägg

Så ful man är när man gör sig vacker

av Amanda Schulman

Jag och Hannah gör naglar, ansiktsbehandling och håret idag inför ett projekt. Och det finns väl ingen gång man är så ful som hos frisören och efter en ansiktsbehandling. Jag har röda prickar i hela ansiktet och där hon vaxat ser det ut som jag har ganska onormala eksem. Och så håret på det. Och flottet i ansiktet.

Jag kommer att bli snygg. Jag kommer att bli snygg. Jag kommer att bli snygg.

20120607-132945.jpg
 • Tjänstgörande redaktör: Sandra Christensen, Alex Rodriguez, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB