Startsida / Inlägg

Inte så mycket att rapportera

av Amanda Schulman

Helgen bara försvann. Vi (Alex) har skruvat ihop IKEA-byråer, vi har varit på middag hos vänner, ätit lunch i solen, haft fredagsmys och idag blir det barnkalas. Efter förra veckans inspelning kan jag inte tänka en enda intelligent tanke och det går tyvärr ut över bloggen. Jag har glömt bort hur introvert och pantad man blir sista tiden av graviditeten. Vilket jag tycker är ganska skönt. Jag bryr mig bara om min familj, min bebis i magen och ytliga saker. Som inredning och skönhetsprodukter.

Låg i badet och tittade på badkarskanten med ett flin i säkert en halvtimme. Bara nöjd. Över liljor, badskum och fina saker. Nöjd och glad och gravid.

Nu börjar en vecka med inspelningar som slutar med mitt bästa väns bröllop.

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Emelie Perdomo
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB