Startsida / Inlägg

Måndagsmorgon

av Amanda Schulman

Jag har sovit inatt. Jag gjorde som någon sa och tog två Alvedon. Herrejesus, jag sov hela natten. Men man kan väl inte ta Alvedon varje dag i två månader? En gång i veckan kanske för att få sova? Vad säger ni?

Andra saker jag funderat på här med min frukost i sängen denna morgonstund.

Jag har ingen lust att betala för Säpos miljonfest. Fy fan.

Kanske inte cremevita naglar var någon bra idé. Jag måste måla om till dagens inspelning.

Alla måste läsa Jonas Gardells bok Kärleken. Så fantastisk och så viktig.

Jag älskar IKEA och jag älskar min man som skruvade i timmar när jag ligger och tittar på vår nya byrå. Lådorna till vänster är Frances. Och i en av lådorna ligger saker jag ska ha med mig till BB. Lika bra att börja förbereda sig.

 

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Alex Rodriguez, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB