Startsida / Inlägg

Dagen då mina naglar fick ett nytt liv

av Amanda Schulman

Jag älskar nagellack och att ha fina naglar, problemet är bara att det verkar vara för svårt för mig att hålla dom fina. När jag målar så får jag en repa innan de torkat och resten av naglarna blir ändå fula efter två-tre dagar.

Men så hände det. Hannah tog med mig till underbara Rossana på Mariposa på Hagagatan som är bäst i stan på naglar och detta gelénagellack som sitter i tre veckor. Jag vaknar nu varje dag med snygga naglar. En glimt av glamour för en nybliven tvåbarnsmamma med påsar under ögonen och trassligt hår. På riktigt så är jag lite lyckligare på grund av detta. Tänker redan på vad jag ska välja för färg nästa gång och sånt. Jag säger bara det. Ring Rossana om ni vill ha fina naglar, 08-51170708, hon är dessutom en underbar person!

 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Jennifer Laxén, Tobias Sahlén och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB