Startsida / Inlägg

Tvåbarnschocken är nu total

av Amanda Schulman

Smekmånaden är över och tröttheten har kommit ifatt oss. Vi konstaterade också att helgerna är det som tröttar ut oss, vardagen är lättare. Därför är jag ganska glad idag när huset är tyst och jag och Frances kan spendera dagen i sängen.

Jag älskar ju sängen och sovrummet. Det är här jag tar igen mig och samlar ihop allt till ny energi. Jag har ärvt det av farmor tror jag. Hon tog med jämna mellanrum några dagar i sängen då och då och kom tillbaka till jobbet med en helt hy tidning, tidningsdrottning som hon är.

Så idag ska jag slötitta på tv, slösurfa, amma, gulla med bebis och äta goda saker, allt detta utan att lämna sängen.

Bilden kunde varit fin om jag kommit ihåg att ta den innan allt var uppätet, men jag nu fick det bli såhär. Jag fick i alla fall frukost på sängen av världens bästa man och tvåbarnspappa.

 • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Ellinor Brenning och Rebecka Rakell
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB