Startsida / Inlägg

Några bilder från helgen

av Amanda Schulman

Här är vi på väg från julbord på Ulla Winbladh. Det jag inte visste här är att vi knapt skulle komma hem. Vi hade vagnen med barnen och fick inte vagnen i taxi och det kom inga bussar. Vi kom hem, men det kändes som om vi rest i timmar, vilket vi nästan hade.

Här sitter jag på julbordet. Lite konstigt leende, men det var det enda bild som togs. Det hela var i alla fall mycket trevligt!

Här äter jag pizza på Taverna Brillo!

Den här tog jag idag när jag var på glögg hos pappa. Visst bor han fint?

Frances ler hela tiden. Jag blir pirrig i magen när hon ler mot mig. Jag är så kär.

En annan sak som har hänt är att jag har gett mig på kuddarna igen. Alex ville ta ut skilsmässa när jag berättade att det har blivit för många färger i soffan. Fel färger. Jag måste byta ut. Så nu har vi en regel, en kudde in, en ut. Två in blev det denna helg.

 

 • Tjänstgörande redaktör: Mikael Hedmark, Sebastian Laneby
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB