Startsida / Inlägg

Att bli insta-raped av Alex Schulman

av Amanda Schulman

Att Alex har twittrat i mitt namn då och då är sen gammalt, nu har han även lagt beslag på min Instagram. Det hände när jag sov middag i helgen. När jag vaknade frågade han om jag verkligen hade sovit eftersom jag varit så aktiv på Instagram. Då visste jag det var något fuffens på gång. Detta var vad han hade publicerat, det vrider sig i magen när jag tänker på att folk kanske tror att jag var jag!

Då skrev jag det här!

Och när jag trodde att allt var över fick han tag på mobilen igen och skrev det här! Det kommer en hämnd, jag lovar!

 • Tjänstgörande redaktör: Mikael Hedmark, Sebastian Laneby
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB